9.5 C
Kyiv
П’ятниця, 29 Березня, 2024

10 фактів про гурт Royal Blood, який скоро зіграє в Києві

До першого концерту Royal Blood в Києві залишилось менше місяця, тому пропонуємо познайомитися з хлопцями ближче. Ось вам 10 фактів про Майка Керра та Бена Тетчера, про які ви не здогадувалися.

Про це пише Pop.Corn.

Майк Керр та Бен Тетчер знайомі з 15 років. “Якось я прийшов на виступ гурту Бена. Коли я побачив його в дії, мені спало на думку, що я хочу якось затусити з цим чуваком, бо він дуже круто грав на барабанах”, – розповідає Керр історію їх зустрічі.

До 16 років Майк Керр був дуже релігійним. Кожної неділі він ходив до церкви на службу. Але згодом він перестав це робити, а у пісні Come On Over ставить існування бога під сумнів.

Їх перший гурт називався Flavour Country. Він проіснував недовго. У складі було чотири людини, разом з Майком та Беном. Майк грав на бас-гитарі та кейтарі-гитарі, але з клавішами. До речі, Бена намагалися навчити грати на гитарі, але з цього нічого не вийшло.

До Royal Blood Майк рік мандрував. Він жив у США, Індії та Австралії.

Гурт виник завдяки одній поїздці в машині. Після мандрівки Майк попросив Бена забрати його з аеропорту. Під час розмови в автівці, хлопці вирішили створити Royal Blood.

Поки Майк та Бен не стали всесвітньо відомими музикантами, вони працювали в ресторанному бізнесі. Майк був шеф-кухарем, а Бен — барменом.

Строінку гурту в Twitter веде Бен Тетчер. Як писав журналіст The Telegraph, його мало коли можна побачити без телефону.

Майк Керр не дуже захоплюється соцмережами: “Я ненавиджу технології та не розумію всю сутність інтернету. Мені просто подобається розмовляти з людьми, коли вони дивляться мені в очі”.

Метт Хелдерс з Arctic Monkeys – фанат Royal Blood. Він довго ходив в їх футболці. І був в ній навіть в 2013 році під час хедлайнерського сету Arctic Monkeys на Glastonbury.

Відсвяткували перемогу другого альбому шампанським на сцені. Під час виступу на Glastonbury хлопці дізналися, що їх платівка How Did We Get So Dark?, зайняла перше місце у Великобританії. Royal Blood відсвяткували цей момент шампанським прямо посеред сету.

Раніше пісня Snow Patrol стала найпопулярнішою на британському радіо за останні 20 років.

ПО ТЕМІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

10,086Вентиляторитак